Semestern lider mot sitt slut | Emilia Milosavljevic

Emilia Milosavljevic

Annons

Semestern lider mot sitt slut

DSC00655

DSC00648

3 veckor har gått väldigt fort. Den här sommaren har gott galet fort, redan augusti?! Sommaren har flugit förbi som vanligt. Imorgon kväll flyger jag hem och på torsdag börjar jag jobba igen. Lite otaggad på det är jag. Fast sen har jag ju bara 5veckor kvar att jobba innan jag börjar plugga. Jag ska börja plugga!! Gahh, är både taggad och nervös. Hoppas verkligen att det känns rätt och att jag trivs! Det känns bra än så länge i alla fall. Behöver starta om och göra annat. Det är lätt att bli bekväm men jag vet att det inte är på Teknikmagasinet jag vill jobba resten av mitt liv. Även fast det varit en grym arbetsplats så vill jag göra så mycket mer än så. Är redo för hösten, fast värmen får gärna vara kvar ett tag till =)

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats